sElAmAt dAtAng kE bl0g UngU kU!! ^^v!

Pages

Friday, October 28, 2011

:: kisah hati :p ::

:: Assalammualaikum.=) ::

da lame aku tak menghupdate blog nie.
aku tatau la nk cite ape..
plus aku malas nak on9.huhu.
(Pemalas punye cikgu! =P)

minggu nie..
aku rase hati nie penuh dengan bunga2 indah..
hidup penuh dengan warna warni 
nk tw nape?
rahsie! ^^
hahaha..

tapi aku still takut nak hadapi situasi tue..
still trauma..
klu bley,aku nak elakkan dari sume mende nie terjadi..
tapi aku tak mampu..
sbb aku perlukannye untuk melengkapi masa depan aku..

::ehem2!:: agak2 ley pick up tak aku nk ckp pe..hehehe

jum lyn lagu nie..




Wednesday, October 12, 2011

:: arggghhh.tension!! ::

:: Assalamualaikum..::

nape hari nie aku taleyh nak senyum?
nape2?
aku rase satu beban yang ade dalam kepala aku..
aku benci benda yang sebenarnye mudah tapi jadi complicated..
huh..hari nie aku tak hepi langsung..
aku jadi marah..
marah pade diri sendiri..
marah sebab aku taleyh nak selesaikan problem tue..
ade jalan tapi aku sombong..
aku tanak guna jalan yang ada..
hmmmm..

:: ehem2!:: post kali nie merapu..klu nk bace ley,pastu wt tatau je k..


Thursday, October 6, 2011

my muncit..

Assalamualaikum..
waa..lamenye aku tak mengupdate aku punye blog nie..
segala sampah sarap plus bersawang da  blog aku nie
..haha..
sape tue my muncit?
mesti korang pikir bf aku kan..
Oh!! No..No..No..No
im still single ok..
hahaha
blom tibe masenye ag..=P
nak tw 'my Muncit' tue sape?
try la teka..
die comel,cute,berwarna hijau,kecik jep..huhu..
aku suke tengok die nie..
da teka?da teka?
ok.nie la die..

TADAAAA.!!!!
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..

nie la die muncit..
comel tak??hahaha
em..sebenarnye,muncit nie aku wt utk assigment aku dlm subjek SDP..
SDP tue Seni Dalam Pendidikan..
almaklumlakan..nak jdi cikgu nie kne pandai tarik perhatian pelajar,
barulah pengajaran jd seronok..
betul tak?betul tak?huhu.
sebab tue la subjek nie aku ade belajar..=)

ok yg td tue muncit aku..
yg nie lak hasil daripada kawan2 group aku..



kih2..yg ketam tue pelik skit..
sbb besar daripada bangau..haha..

ok sampai sini je..
next time jumpe ag..=)


p/s : doakan aku dpt pointer tinggi..ahaks! =P