sElAmAt dAtAng kE bl0g UngU kU!! ^^v!

Pages

Tuesday, May 29, 2012

ohhh..yeah..

assalamualaikum ;)
ingat lagi tak yg aku sibuk2 cite pasal diet dulu?
ingat tak? ingat tak?
klu korang nak tahu,aku masih ag amalkan diet..
tapi tadela teruk mane pon..
just kurangkan mane yang tak boleh makan je..
hehehe..
diam tak diam da masuk 6 bulan aku berdiet..
bley dikatakan diet aku nie berjaya la jugak..
sebab berat aku da turun 7 kg..fuhhh..aku sendiri pon mcm tak caye je..
hahaha..^^v
sekarang aku target nak turunkan ag 5 kg..
harap2 menjadi la..ooohhhhh yeaahhh!!


haha.mengada2 nak jugak letak pic nie.haha




Wednesday, May 9, 2012

hari 'blur' sedunia

fuhhhh..
lame sangat tak update blog nie..
skrg aku da mcm takde mase nak melayan mende nie..
tapi hari nie,
aku tergerak hati nak tulis something..
hanya disebabkan aku blur gile hari nie..
apesal hari nie aku blur sgt ek..
APESAL?APESAL?APESAL?
aku mcm tak bermood nak melayan org..
tade mood nak wt pape..
org sekeliling aku pon aku endah tak endah je..
aku pon tatau nape..
maybe sbb aku da bosan dengan PANORAMA yang ada kt sekeliling aku..
yg aku nampak sumenye lakonan..
mcm drama..
drama yang sangat membosankan..
aku tak faham..tak faham nape aku sendiri fikir camtu..
aku nak wt ape pon tak menjadi..
arh..sudah la..