sElAmAt dAtAng kE bl0g UngU kU!! ^^v!

Pages

Friday, April 24, 2015

Review : Babies blink..;)

Assalamualaikum..:)
Ingat tak dulu aku pernah cite yang muka aku naik penuh jerawat sbb salah guna produk..
dah la time tu da nak dkt tarikh kawen.. 
hoooo..haru gile time tu..:((
last2..aku kawen dengan muka berjerawat bagai...

lepas kawen aku guna pencuci yang lme..
safi balqis..
tapi hasilnye tak berkesan jgk..jerawat ni mmg dah liat nak ilang..
pastu, aku try shaklee..
aku try shaklee set mengandung..alang2 masa tu mmg tgh pregnant..
tapi banyak sgt pil..mungkin panas sgt..tu yang aku gugur kot..eyh tapi tak bley salahkan produk tu jgk..sbb mmg takde rezeki kn..

sambung cerita..mcm panjang sangat je bebel..hahaha
mmg time tu da bykla produk yang aku guna..
last2 aku try guna babies blink..
tengok testimoni die cam bagus je..haha
kannn..perangai tak berubah..terpengaruh..

ni dia babies blink..;)



haaa..lepas sebulan kot..sikit-sikit jerawat aku hilang..
pastu kulit makin cerah..
waaa..mak mentua aku siap tegur kot..
kalau da orang lain tegur mesti la betulkan..
hahaha..
sampai sekarang aku guna produk ni..
mmg serasi sangat..
sekarang..kakak aku,akk ipar aku, adik ipar aku, mak mentua aku pon guna babies blink ni..hehe
nampak takkk..hehe

ok..bai..

menaip selepas setahun lebih tinggalkan dunia blogging..hoho

Asslamualaikum evelibadi...;)
setelah sekian lama diamkan diri,sekarang muncul balik..
nie pon sebab aku cuti 3 bulan..haha..
tau tak cuti 3 bulan cuti pe??
cuti bersalin la..hihi
diam tak diam da setahun lebih jugak tak bukak blog ni..
last bukak ritu pon sebab ade kursus DSKP TMK Tahun5..
tu pon sbb ade tajuk bina blog..
kalau tak haremmm nak bukak..haha
mase nk menaip kt blog nie da tak sempat laaa..
padahal byk benda bley aku share..
yela..da jadi bini org..ni tgu mase je nk meletop plak.. :P

nk share gambar kawen la..nk tgok tak..:)

nikah 7 dis 2013



cukup la kot..hihi..takmo ltk banyak2..bahaya..:P
bersyukur sgt semuanya berjalan lancar walaupun byk dugaan mase tu..

tak lama lepas tu,aku mengandung tapi tade rezeki..
aku gugur..baru 3 bulan usia kandungan aku..sedihnya..
tapi lepas 6 bln Allah gantikan dengan yang kedua ni..Alhamdulillah..
sekarang da tgu masa je..tak sabarnya nk tgok anak sendiri..
nervous ok!!! 

cakkk!!


comel tak..hihi..tak sabarnya nk tgok awak lahir..
semoga semuanya mudah dan selamat..Aamiinn..:)))




Monday, November 4, 2013

Safi balqis..:)

Assalamualaikum..
tau tak muke aku da teruk sangat2..
rasa mcm da kembali ke zaman sekolah dulu muka berjerawat..:(
tu la..gatal-gatal lagi pegi cuba produk nie la tu la..
takpon maybe aku taksub sgt nakkan kulit yang cantik dan flawless,tiba-tiba naek balik JERAWAT pastu kering yang teramat sangat..
T.T 
muka aku sbenarnya jarang jerawat nak timbul..cuma ada masalah kulit kusam je..
tapi lepas aku guna COLLAGEN PLUS, muka aku terus naik jerawat..
da la pencuci muka die pedih  mcm kene simbah asid..aish..
nie sume sbb terpengaruh kwn..
muka die nmpak ok lepas guna collagen plus nie..jerawat pon ilang..
aku pakai terus jerawat timbul..haha
mak ngan kakak aku pon tegur kulit aku teruk..
sah2..aku mmg tak sesuai pakai collagen plus..menderita ooo..

sekarang aku guna SAFI BALQIS semula..
sbb mak aku suruh dan mak ckp muka aku da elok pakai safi..haha..
aku pakai KRIM PELEMBAB SIANG SAFI BALQIS ngan SAFI BALQIS 2 IN 1..