sElAmAt dAtAng kE bl0g UngU kU!! ^^v!

Pages

Wednesday, August 31, 2011

anugerah semangatku..=)

Assalamualaikum..=)
yup..anugerah yang da lme aku nnt2kan..
seronok..
tgok muke die..gelagat die..
walaupun bukan dari benih ku..
tapi aku tumpang gembira..
sgt2 gembira dan bersyukur dengan kelahirannye di dunia nie..

name die..Mohamad Qayyum Fahim..=)
semoga jd anak yang baik dan soleh..
Aminnn...




Tuesday, August 9, 2011

koreanish : Super Junior Comeback 2011..=)

Assalamualaikum..=)
da berbuka ker sume?
klu da,bagus meyh lyn entry nie jap..
tak panjang pon entry nie..
skit jep..hoho..



kepade sesape peminat band korea SUPER JUNIOR nie mesti da tw kn latest news dorg kn..
waa..aku pon bru tw dua tiga hari lepas yg lagu baru dorg da kuar..
da lame aku tggu lagu baru dorg nie..=)
abesla..mmg aku leka la dok melayan dorg je nie..huhuhu

ok..aku tanak buang mase..
tak sabar nak tunjuk kt korg lagu baru SUJU nie..
yg aku baru tw,aku dua lagu baru..
besh..
jom2 tgok jap..=P





tapi dorg tak bape nk dance sgt la..
maybe da penat kot..
yela..masing2 da tua..hahaha..=P

p/s : Aku minat heechul..^^v

Monday, August 8, 2011

"[SEGMEN] Camne korang mula belajar berpuasa dulu-dulu??"

Assalamualaikum..=)
firstly,nk ucapkan mekaseh pade akak Cempaka Sari yg comel nie sbb invite dalam segmen die..huhu..
actualy,baru first time nie aku join segmen2 camni...
(teruja jap..hahaha)
jap2..before tue nak letak banner die dulu..
nnt klu sesape yg berminat ley la join ye..=P


ok..skunk aku nk cite camne aku mule2 dulu belajar pose..heE~
kelakar gak klu igt balik..
alaa..da name pon budak2 ag..tatau pape pon time tu..huhu..
aku rase klu tak silap,aku start belajar pose darjah 2 kot..
huh..selalunye aku pose mase tue mesti tak sampai satu hari..hehe
balek dari sekolah je,mesti aku wt muke seposen plus muke huduh bebagai (nak tarik perhatian mak la konon..haha)
mak pon kesian,bagi aku buka..hahaha..
yg beshnye,lauk setiap kali aku buke tue,mesti lauk telur ngan kicap..
mmg tue je la..
tapi tape..time tue aku tak pikir ape da..janji dapat makan..hoho..=P
teruk benor perangai budak tue kn..kuat mencekik..ahakz!
klu nak jdikan cite,time aku sekolah rendah dulu,aku rase 2 kali je kot yang aku mampu pose penuh..
cehhh..mampu..tak ley bla perkataan tue..hahaha..
yg takley lupe..
dulu,selalu gak la kne bebel ngan mak..
mane tak nye,org suruh puase tanak puase..
See,skrg bile da muda remaja ( eceh!!) ,da takley puase penuh..
yelah,memenuhi keistimewaan wanita la katekan..hahahaha

rasenye tue je la pengalaman aku dulu..=)

p/s baru 8 hari puase,da kire duit raye..hahaha





Ramadan datang lagi

Assalamualaikum..=)
waa..cepatnye mase berlalu..
pejam celik pejam celik..da bulan puase..
rase cam tak sabar je nk raye..hoho..
RAYE???
hahaha..beshnye..dapat duet raye..
perasan..ade ag ke org nk bagi org yang da tua bangka cam aku nie duet raye..=P
huhuhu
papepon,rasenye masih lom terlambat aku nk ucap 
SELAMAT BERPUASA KEPADE SUME..^^v

p/s : yg takley berpuase,jgn mkn dikhalayak ramai k..hoho


tadaaaa..sedap kn..
dugaan..dugaan..hahahaha