sElAmAt dAtAng kE bl0g UngU kU!! ^^v!

Pages

Wednesday, May 9, 2012

hari 'blur' sedunia

fuhhhh..
lame sangat tak update blog nie..
skrg aku da mcm takde mase nak melayan mende nie..
tapi hari nie,
aku tergerak hati nak tulis something..
hanya disebabkan aku blur gile hari nie..
apesal hari nie aku blur sgt ek..
APESAL?APESAL?APESAL?
aku mcm tak bermood nak melayan org..
tade mood nak wt pape..
org sekeliling aku pon aku endah tak endah je..
aku pon tatau nape..
maybe sbb aku da bosan dengan PANORAMA yang ada kt sekeliling aku..
yg aku nampak sumenye lakonan..
mcm drama..
drama yang sangat membosankan..
aku tak faham..tak faham nape aku sendiri fikir camtu..
aku nak wt ape pon tak menjadi..
arh..sudah la..

No comments: