sElAmAt dAtAng kE bl0g UngU kU!! ^^v!

Pages

Sunday, October 21, 2012

anak encik ali da 22 tahun!

Assalamualaikum..

yeahh..Oktober dtg lagi!!!
special sgt ke bulan oktober nie?
mestila special..bulan yang paling penting dalam hidup aku..
bulan yang memulakan aku melihat dunia..:)
"SELAMAT HARI LAHIR CIK NIA RUN.."
22 tahun sudah..hehe..tapi perangai tak matang2..macam budak2 lagi..
waaa..rasa macam tak caya umur nie da 22 tahun..
macam baru semalam je duduk dalam perut mak,masuk sekolah tadika,main pondok2..
skrang da besar panjang..tapi still tak sedar2 diri..da boleh kawen da awak tu ain..haha..

besh sgt bila umur da 22 tahun nie da dapat anak saudara yang superb COMEL..
alhamdulillah..:)
anak sendiri Insyaallah tak lama lagi..hehe..aminnnn..
Bila umur da makin meningkat nie..macam2 da kene fikir..
kene fikir masa depan..masa depan..
cakap pasal masa depan,aku taktau samada aku da bersedia nak terima tanggungjawab ataupun tidak..
kadang2 bersedia..kadang2 takk..
ok stop sampai situ.. :)

Tahun nie aku sambut birthday dgn family ngan buah hati..
dgn kawan2 tak sambut lagi..sebab masing2 tade duit dan memang plan nak sambut tahun depan je sekali dgn birthday maa ngan sue z..sekali je senang..hapening sikit dan jimat..hehe..

sebenarnya aku tak kisah pon sambut ke tidak..
sbb aku bersyukur Allah da bagi nikmat hidup selama 22 tahun..:)
family aku cukup simple..selalunya mak suke masak sedap2..
alaaa..mak masak pape pon sedap..huhu..
hari tu,mak masak ayam tua masak kari..tadela sambutan yang hangat,,huhu..
tapi mak ayah igt pon da ok..:)
yg beshnye sbb ade qayyum..
Hadiah paling special aritu..huhu..<3<3

Pastu,aku sambut dgn buah hati plak..
kebetulan dia baru lepas konvo..jadi aku nak celebrate sekali konvo die..
aku ade wt satu hadiah nie tuk die..gambar ade..
tapi aku terdelete..argggggghhhh..penat aku wt..tapi gambar terdelete lak.. -.-"
gambar time celebrate lak byk pada encik kekasih..
tapela..ok nie kek hari jadi aku..:)


kek black forest..nampak simple tapi SUPERB SEDAP dan SUPERB BESAR! huhu..
adik dia yang buatkan..
thanks a lot chef zira..:)))

kami celebrate kt pizza hut..
sbb tak pernah makan pizza same2 so decide makan pizza jela..then g tgok wayang kt ksl..

nie special gift from him..:)

huhu..suke sgt bantal nie..sangat lembutt..
lena la aku tido tiap2 malam..
thanks my love!

ehem: benci..gambar sume terdelete!






2 comments:

shafiqabdshukor said...

selamat hari lahir...

nia run said...

@shafiqabdshukor
mekaseh..:)